Αγόρασε ακίνητα μέσω RE/MAX Professionals

    

Ακίνητα στον Άγιο Νικόλαο, Κρήτη

 Ο Άγιος Νικόλαος είναι πρωτεύουσα του νομού Λασιθίου και βρίσκεται μια ώρα περίπου από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου. Είναι ο κατεξοχήν πιο τουριστικός δήμος της περιοχής του Λασιθίου. Πολλοί επισκέπτες έρχονται στην περιοχή έστω και για μία μόνο ημέρα. Επιθυμούν να καθίσουν και να πιουν το καφέ τους στον Άγιο Νικόλαο και να κάνουν ψώνια στην αγορά της πόλης που μπορούν να τα βρουν όλα.
Το πιο χαρακτηριστικό αξιοθέατο της περιοχής είναι η λίμνη που την αγκαλιάζουν πολλά μπαρ, εστιατόρια και διάφορα άλλα μαγαζιά. Όλοι γνωρίζουν την περίφημη λίμνη του Αγίου Νικολάου και την ιστορία της.
Μια κοσμοπολίτικη περιοχή όπως ο Άγιος Νικόλαος, αποτελεί περιοχή για επένδυση στην αγορά ακινήτων. Υπάρχουν για πώληση βίλα, μονοκατοικία, διαμέρισμα, οικόπεδα, αγροτεμάχια, επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, μεγάλες εκτάσεις και παλιά και μεταχειρισμένα σπίτια. Έχει τόσα πολλά να κάνει κάποιος που επιλέγει να αγοράσει ακίνητο για μόνιμη ή εξοχική κατοικία στην περιοχή. Στην περιοχή κάποιος μπορεί να επισκεφτεί το μουσείο και να περάσει τις διακοπές του στα πολυτελή ξενοδοχεία που βρίσκονται πάνω στην θάλασσα ή κοντά σε αυτήν. Η περιοχή της Ελούντας μερικά χιλιόμετρα από τον Άγιο Νικόλαο, προσελκύει πολλούς επισκέπτες που θέλουν να επισκεφτούν το νησάκι της Σπιναλόγκας.
Η Νεάπολη μια κωμόπολη που βρίσκεται κοντά στον Άγιο Νικόλαο αποτελεί την πρωτεύουσα όσον αφορά νομικές υποθέσεις καθώς βρίσκονται τα μεγαλύτερα σε βαθμό δικαστήρια του νομού Λασιθίου, Κρήτης. Ο Άγιος Νικόλαος μόλις 45 λεπτά περίπου από Σητεία και Ιεράπετρα, δίνει την ευκαρία σε κάποιον που επέλεξε να κάνει τις διακοπές του στην περιοχή να επισκεφτεί και τις άλλες πόλεις της ανατολική Κρήτης. Οι όμορφες παραλίες που βρίσκονται στις περιοχές Ίστρο και Αμμουδάρα αποτελούν συνήθως αναπόσπαστο κομμάτι των διακοπών πολλών ξένων και ελλήνων τουριστών που έρχονται στο Λασίθι για διακοπές.
Μια από τα βασικότερα χωριά κοντά στον Άγιο Νικόλαο είναι και αυτό της Κριτσάς με την Παναγιά την Κερά και τα περίφημα υφαντά. Το καλοκαίρι συνήθως αναπαρίσταται και ο παραδοσιακός γάμος της Κριτσάς, τραβώντας το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών . Επίσης, κατά την διάρκεια του καλοκαιριού γίνονται πολλές εκδηλώσεις στην περιοχή κυρίως γύρω από την Λίμνη του Αγίου Νικολάου. Άλλα χωριά της περιοχής είναι τα: Πρίνες, Καλό χωριό , Βρύσες, Λακώνια, Κουρούνες, και πολλά άλλα.
Πολλοί ξένοι και Έλληνες έχουν προτιμήσει να αγοράσουν το ακίνητο τους στον Άγιο Νικόλαο όπως σπίτι, μονοκατοικία, βίλα, οικόπεδο, ξενοδοχείο. Αγοράζουν είτε για επένδυση γνωρίζοντας τιε προοπτικές και την δυναμική της περιοχής ή για να έχουν μια μόνιμη ή εξοχική κατοικία.
 

 

Ένα από τα μεσιτικά γραφεία που καλύπτουν την περιοχή της Ανατολικής Κρήτης και γενικότερα του Άγιου Νικολάου είναι το γραφείο RE/AL Professionals . Μπορείς να αγοράσεις και να πουλήσεις ακίνητο στον Άγιο Νικόλαο μέσω της RE/AL Professionals.

 

 

 

 

 

 

 

E LINKS

 

 

[πάνω]

Για αγορά σπιτιού ή διαμερίσματος στον Άγιο Νικόλαο, Κρήτης κάνετε κλικ εδώ

*

Για αγορά οικοπέδου στον Άγιο Νικόλαο, Κρήτης κάνετε κλικ εδώ

*

Για αγορά παλιού σπιτιού στον Άγιο Νικόλαο, Κρήτης κάνετε κλικ εδώ

*

Για αγορά ξενοδοχείου ή ενοικιαζόμενων δωματίων στον Άγιο Νικόλαο, Κρήτης κάνετε κλικ εδώ

*

Για αγορά μεγάλης έκτασης στον Άγιο Νικόλαο, Κρήτης κάνετε κλικ εδώ

*

Για αγορά επιχείρησης στον Άγιο Νικόλαο, Κρήτης κάνετε κλικ εδώ

*

Για αγορά ακινήτου στον Άγιο Νικόλαο, Κρήτης κάνετε κλικ εδώ

*

Για πώληση ακινήτου στον Άγιο Νικόλαο, Κρήτη κάνετε κλικ εδώ

*

Για ενοικίαση ακινήτου στον Άγιο Νικόλαο, Κρήτης κάνετε κλικ εδώ

 
Hit Counter freebanner2