Buy your property through RE/MAX Professionals in Makrigialos

  

 

Å kjøpe eiendom i Agios Nikolaos, CRETE

Dette veletablerte ferieby på den nordøstlige kysten av Kreta har fortsatt mye å tilby, siden det er tidlige dager på 60 og 70-tallet har det vokst ikke bare som en elsket ferieby, men også som den administrative byen i provinsen Lasithi.
Byen har mye å anbefale det med gode shoppingområder, og utmerket besøkende / turist områder. Området rundt den bunnløse innsjø, og havnen er hjem til et bredt utvalg av kafeer barer og restauranter catering til et vell av turister og feriegjester, samt betydelig antall utlendinger som år etter år velger å gjøre sine hjem, i dette godt elsket byen.
Byen er godt betjent av de fleste former for virksomhet, er hjemmet for alle større banker og forsikringsselskaper, som det administrative området er det også hjemmet til kommunenes planlegging, og en stor skatt kontor. Agios Nikolaos har et godt sykehus, og området har mange gode skoler, som tilbyr barnehage, grunnskole, og videregående opplæring.
Området rundt byen har mye å tilby de besøkende, samt de vanlige sø sjø og sand, er det muligheter for å besøke en rekke tradisjonelle innlandet landsbyer som Kritsa, Katharo, Avdeliakos, Pirgos, eller Kato Chorio, som gir mulighet å se deler av Kreta som har holdt seg uendret. Besøk til steder som byen Neapoli som var den gamle administrative senter for Lassithi og er fortsatt hjemmet til områdene domstolene, kan være en hyggelig forandring fra stranden, er dette også et godt utgangspunkt for besøk til Lasithi platået en tradisjonelle jordbruksareal kjent for sine vindmøller hvorav noen kan fremdeles sees i dag. Ved hjelp av en leiebil kan man også besøke en myriade av arkeologiske steder, og steder av interesse, samt overflod av kirker, som inneholder så mye av den lokale historien.
De områder langs kysten som Ammoudara, Vathi, eller Istron, er de virkelig populære områdene og har vokst de siste årene, blir ideelle steder for utvikling, med flere fremtredende hoteller og i det siste året et nytt resort hotell ved Ammoudara Blue Marine . Med regjeringen både nasjonalt og lokalt fortsatt utvikling vennlig området bør fortsette å gi muligheter for de som ønsker å investere, og kanskje nå ville være en god tid for de modige investor til å lede vei.

På RE/AL Professionals del av Hellas 'største Estate Agency kan du finne all den hjelpen du trenger tilgang til din bolig behov, levert på en profesjonell måte. Kjøp av eiendom gjennom RE/AL Professionals på Kreta kan være svaret på dine drømmer.

[up]

 

 

 

 

 

 

E LINKS

 

[up]

Houses for SALE in Agios Nikolaos, Crete

*

Building plots for SALE in Aghios Nikolaos, Crete

*

Houses for renovation for SALE Ag. Nikolaos, Crete

*

Businesses for SALE in Agios Nikolaos, Crete

 

 

Investment opportunities  in Agios Nikolaos, Crete

*

Local Real Estate Agent

*

Rent a house or apartment in Agios Nikolaos, Crete

*

Sell your property

 
Hit Counter freebanner2