KOOP JE ONROEREND GOED BIJ REMAX PROFESSIONALS

Onroerend goed tekoop in Agios Nikolaos, Kreta

Deze bekende vakantieplaats aan de noord-oost kust van Kreta heeft nog altijd veel te bieden, vanaf de jaren 60 en 70 is het niet alleen gegroeid als een zeer geliefd vakantieoord, maar ook als de administratieve gemeente binnen de provincie Lasithi.
De stad heeft veel tebieden, met goede winkelgebieden, en uitstekende bezoeker / toeristische gebieden. Het gebied rond het bodemloze binnenmeer, en de haven is de thuisbasis van een breed scala aan cafes, bars en restaurants catering met een overvloed aan toeristen en vakantiegangers, evenals het groot aantal buitenlanders die jaar na jaar de keuze maken om een thuis temaken in deze geliefde stad.
De stad heeft goede verbindingen met de meeste vormen van het bedrijf, het is de thuisbasis voor alle grote banken en verzekeraars, zoals het bestuurlijke gebied is ook het huis van de lokale overheid de planning, en een groot belasting kantoor. Agios Nikolaos heeft een goed ziekenhuis en het gebied heeft veel goede scholen, het aanbieden van kinderopvang, primair en secundair onderwijs.
Het gebied rond de stad biedt veel voor de bezoeker, na de gebruikelijke zon, zee en strand, zijn er mogelijkheden voor een bezoek aan een aantal traditionele dorpen landinwaarts zoals Kritsa, Katharo, Avdeliakos, Pirgos, of Kato Horio, die de mogelijkheid bieden om delen van Kreta tezien die onveranderd zijn gebleven. Bezoeken aan plaatsen zoals de stad Neapoli die het oude administratief centrum voor Lassithi was en is nog steeds het thuis van de rechtbanken in dit gebied, kan een aangename verandering zijn van het strand,dit is ook een goed uitgangspunt voor het bezoeken van de Lassithi Plateau een traditionele agrarische gebied dat beroemd is om zijn windmolens waarvan een aantal vandaag de dag nog steeds te zien zijn. Met het gebruik van een huurauto kan men ook een bezoek brengen aan een groot aantal archeologische sites en bezienswaardigheden, evenals de overvloed van kerken, waar veel van de lokale geschiedenis is terug tevinden.
Die gebieden langs de kust, zoals Ammoudara, Vathi, of Istron, zijn de populaire gebieden en zijn gegroeid in de afgelopen jaren en daardoor ideale plaatsen voor ontwikkeling, met enkele prominente hotels en in het afgelopen jaar een nieuw resort hotel in Ammoudara de Blue Marine. Met de overheid zowel op nationaal als lokaal en nog altijd ontwikkelingsvriendelijk, de gebieden zouden nog altijd de ruimte moeten blijven bieden voor degenen die wensen te investeren, en misschien zou nu een goede tijd voor de dappere belegger zijn om de weg te wijzen.

Op
RE/AL Professionals het grootste makelaars kantoor van Griekenland vindt u alle hulp die u nodig heeft, geleverd op een professionele manier. Het kopen van onroerend goed via RE/AL Professionals in Kreta kan het antwoord zijn op uw dromen.

 

 

 

[Boven] 

Huizen te koop in Agios Nikolaos, Kreta

*

Bouwgronden te koop in Agios Nikolaos, Kreta

*

Huizen voor renovatie tekoop in Ag. Nikolaos, Kreta

*

Businesses tekoop in Agios Nikolaos, Kreta

 

 

Investerings-mogelijkheden in Agios Nikolaos, Kreta

*

Lokale Makelaars kantoor medewerker

*

Huur een huis of appartement in Agios Nikolaos, Kreta

*

Verkoop uw woning

 

 

E LINKS

 
Hit Counter freebanner2